Pon/Pet: 08.00-16.00

posjetite nas svakim radnim danom od:

građenje@igana.hr

Kontaktirajte nas putem Email adrese

091/535 23 56; 095/665 23 56

kontaktirajte nas na fiksni/mobilni broj:

  • Građevinska tvrtka Igana d.o.o.

    Građevinska tvrtka Igana d.o.o.

    Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova.

Igana d.o.o.: Gradnja

Građevinska tvrtka Igana d.o.o. specijalizirana je za sve vrste građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, od početnih temeljnih radova (građevinskih iskopa) do završnih funkcionalnih radova (ključ u ruke).

Od samog početka osnivanja tvrtke, tvrtka Igana d.o.o. bilježi jako visok pokazatelj u financijskom području. Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova. Sam pokazatelj stručnog kadra govori o tome da nudimo i obavljamo nadzore vođenja građevinskih radova, legalizaciju i energetsko certificiranje objekta sigurno, kvalitetno i fleksibilno.

Naša tvrtka uspješno odgovara na sve današnje uvjete i zadatke Pravilnika za obavljanje djelatnosti građenja, te sukladno tome posjeduje i bitnu licencu za građenje.

Cilj naše tvrtke je da uvijek prisutnim radnim elanom i kvalitetno izvedenim radovima dostignemo u sam vrh prepoznativih građevinskih tvrtki.

Kontaktirajte nas
IGANA - GRADNJA

USLUGE

Izvođenje građevinskih radova:

Demontaže i rušenja, Betonske i armiranobet.radove, Armirački radovi, Zidarski radovi, Krvopokrivački radovi, Tesarski radovi, Izolaterski radovi, Gips-kartonski radovi, Vodoinstalaterski radovi, Keramički radovi, Kamenopolagački radovi, Soboslikarski radovi, Skelarski radovi, Fasaderski radovi, Staklarski rardovi, Podopolagački radovi

Nadzor

Nadzor nad izvođenjem građevinskih radova (ovlašteni inženjer građevinarstva) - Nadzor nad izvođenjem radova sastoji se od stručnog nadzora prema Zakonu o gradnji te od kontrole ispunjavanja ugovornih obveza izvođača radova prema investitoru i poduzimanja odgovarajućih mjera za realizaciju tih obveza.

Stručno vođenje gradilišta (ovlašteni voditelj građenja građevinske struke)

Stručno vođenje gradilišta (ovlašteni voditelj građenja građevinske struke). Stručni nadzor nad obavljanjem građevinskih radova kao i projektantski nadzor obavljaju ovlašteni inženjer građevinarstva zaposlen u inženjerskom uredu Igana d.o.o.

Konzalting u gradnji

Konzalting i savjetovanje klijenata o tehničkom, ekonomskom i pravnom usklađenju ...

Energetsko certificiranje

Stručna i povoljna izrada energetskih certifikata za nove zgrade prije tehničkog pregleda te za postojeće zgrade, stambene i poslovne prostore.

Legalizacija objekata

Legalizacija objekata u skladu sa Zakonom o legalizaciji iz 2012. Kompletan postupak od izrade dokumentacije do Rješenja o izvedenom stanju.

Mogućnost plaćanja na 24 rate

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 24 RATE

+ Kako bi olakšali i rješili problem plaćanja omogućili smo - PLAĆANJE NA RATE UZ OTPLATU NA 24 MJESECA

„Izradu Internet stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

                   

„Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Igana d.o.o.“